

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Отвън е с тънка хрупкава коричка, а отвътре е мека и сочна
Магията е в самата плънка
Вадете продуктите, всички ги имате в хладилника
Разбърквате продуктите, мятате ги на тигана и готово!
Така я правят сръбкините и македонките, а те, както е известно, са майсторки на баниците
Веднага влиза в графа "Любими"
За нула време се прави и може да я хапвате за закуска, обяд и дори – вечеря
Става много мека и пухкава
Никой няма да разбере, че е с готови кори